«Έχω ακούσει πολλές ιστορίες για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Στο ΟΑΚΑ ο Αναστασίου

Μια πρώτη προσέγγιση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκανε ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος σημείωσε ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο ένας εναντίον ενός και στην άμυνα.

Ο Αμερικανός γκαρντ σχολίασε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και παρουσιάστηκε ανυπόμονος να συμμετάσχει για πρώτη φορά σε ένα τέτοιας σημαντικότητας παιχνίδι.

«Περιμένω και θα δω τα συναισθήματά μου αύριο. Έχω ακούσει τόσες ιστορίες για τα ντέρμπι αυτά και θα δω περί τίνος πρόκειται αύριο», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ.

Όσο για το πού θα κριθεί το ματς; «Αρχίζεις με ένα πλάνο για να ελέγξεις τέτοια ματς, αλλά στο τέλος μετρά ποιος θα βάλει το σουτ. Ξέρω ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει περισσότερη τακτική, αλλά η εμπειρία μου λέει ότι στο φινάλε θα παίξει ρόλο το ένας εναντίον ενός και ποιος θα παίξει άμυνα».

Μιλώντας για το γεγονός ότι κόντρα στην Μπουντούτσνοστ δεν σκόραρε για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια στην Ευρωλίγκα, είπε: «Όταν ήρθα εδώ το ήξερα πως μπορεί να συμβεί. Ο κόουτς είχε ένα διαφορετικό πλάνο. Δεν ήταν δικό μου λάθος ότι δεν σκόραρα. Συνεχίζω και θα είμαι έτοιμος όποτε με χρησιμοποιήσει».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News