Αιχμηρό ποστ από Γαρρή στο Facebook για τον οσφπ (pic)

Αιχμηρό ποστ από Γαρρή στο Facebook για τον οσφπ (pic)

Ευτυχώς που είμαστε σε περίοδο… αποκριών και ο “απόλυτος” καρνάβαλος Ολυμπιακός μας κάνει μαθήματα “ήθους” και σκάει και λίγο χειλάκι μας.

Αλλά ας σας βάλουμε λίγο στο θέμα. Η ομάδα μπάσκετ των γυναικών της ομάδας του Πειραιά θα έπαιζε με τον Παναθλητικό στη Θεσσαλονίκη αλλά ο αγώνας έπρεπε να γίνει στις 13:00, αλλά δεν είχε φτάσει ποτέ στο γήπεδο και αντί να υπάρξει αναβολή, τελικά το ματς ξεκίνησε με καθυστέρηση και η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έκανε ένσταση κατά του κύρους του ματς, μαζί με τη βοήθεια της… ΕΟΚ.

Και οι Πειραιώτες, μετά το τέλος του ματς  αναφέρθηκαν στον Παναθηναϊκό,  λόγω της πρόσφατης ένστασης στο ΑΣΕΑΔ και της δίκαιης απόφασης να μηδενιστούν στο ντέρμπι αιωνίων:

«Ο Παναθλητικός όπως και κάθε σωματείο έχει κάθε δικαίωμα να περιμένει. Δεν είναι ένα σωματείο που κερδίζει τους αγώνες στα χαρτιά, αλλά μέσα στο γήπεδο και σήμερα με αυτό που έκανε επέδειξε αθλητικό ήθος και παιδεία που δυστυχώς άλλα σωματεία δεν έχουν»

Έτσι ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής απάντησε με εντελώς καυστικό τρόπο στην θέση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μέσω της προσωπική του σελίδας στο facebook με αρκετά δεικτικό τρόπο: «Κοιτάχτηκαν στον καθρέφτη και έβγαλαν “θέση”. Γελάνε και τα χρυσόψαρα»

inner


Eλέγξτε επίσης

Τα «θέλω» και τα «μπράβο» του Πογιάτος - Απρόοπτο με Εμμανουηλίδη

Τα «θέλω» και τα «μπράβο» του Πογιάτος – Απρόοπτο με Εμμανουηλίδη

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το… χτίσιμο, με τον Ντάνι Πογιάτος, όσο περνούν οι μέρες να ανεβάζει …

Ένα σχόλιο

  1. Γαύρος…ο πιο βρώμικος σύλλογος στον πλανήτη…τι περιμένεις απο απογόνους…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.