«Έχεις παίκτες μεγάλη εμπειρία ο Παναθηναϊκός»

«Έχεις παίκτες μεγάλη εμπειρία ο Παναθηναϊκός»

Ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στους «8» της Ευρωλίγκας δήλωσε ο Άνταμ Χάνγκα, ενόψει των αναμετρήσεων της Λαμποράλ Κούτσα με τον Παναθηναϊκό.

Το πιο κρίσιμο είναι το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών ανάμεσα στη Λαμποράλ Κούτσα και τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Άνταμ Χάνγκα. Ο Ούγγρος φόργουορντ τόνισε πως οι Βάσκοι έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν την έδρα τους, ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει να παίξουν πολύ καλή άμυνα κόντρα στο «τριφύλλι».

[ads2]

«Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι της σειράς. Εάν πάρουμε τη νίκη, τότε δεν σημαίνει πως θα πρέπει να χαλαρώσουμε, αλλά μπορεί τα πράγματα να γίνουν λίγο πιο εύκολα για εμάς. Ελπίζω να έρθει πολύς κόσμος για να μας στηρίξει, ώστε να μας δώσει ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Με τον κόσμο στο γήπεδο, νιώθουμε πιο καλά, καθώς είναι πολύ σημαντικοί», δήλωσε αρχικά ο Άνταμ Χάνγκα και συμπλήρωσε:

«Ξέρουμε πως εάν νικήσουμε και τα τρία εντός παιχνίδια, τότε θα είμαστε στο Final 4. Όλα τα παιχνίδια στο γήπεδό μας είναι σημαντικά, αλλά το πρώτο είναι πιο κρίσιμο. Στην έδρα σου παίζεις με περισσότερη αυτοπεποίθηση από τον αντίπαλο. Ενδεχομένως να έχουμε μεγαλύτερη πίεση, λόγω έδρας, αλλά πιστεύω πως η ομάδα έχει την ποιότητα να πάρει και τα δύο παιχνίδια. Γιατί να μην κάνουμε κάτι ανάλογο, όπως με Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα; Αλλά, όλα θα φανούν στο γήπεδο και στο μπάσκετ, η καλύτερη ομάδα θα προκριθεί στο Final 4».

Για το γεγονός πως παίζει για πρώτη φορά στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας: «Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό. Θέλω να αποδείξω πως είμαι παίκτης Top8 και έχω την ποιότητα να παίξω σ’ αυτό το επίπεδο. Θα πρέπει να το χαρώ και να κάνω τα πάντα για τη νίκη».

Για τον Παναθηναϊκό: «Θα πρέπει να τρέξουμε στο γήπεδο και για να γίνει αυτό θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Είναι σημαντικό να παίξουμε την άμυνα που έχουμε όλη τη σεζόν. Δεν έχω παρακολουθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό φέτος, αλλά ξέρω ότι έχεις παίκτες με μεγάλη εμπειρία, που έχουν έρθει και από το NBA. Και οι δώδεκα έχουν μεγάλη ποιότητα και γι’ αυτό θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα. Σ’ αυτό το σημείο που έχει φτάσει η σεζόν, όλες οι ομάδες κουρασμένες μου φαίνεται».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News