Έχει τα φόντα, να το δούμε και στο γήπεδο!

Έχει τα φόντα, να το δούμε και στο γήπεδο!

Το καλοκαίρι καταγράφηκε σίριαλ με την περίπτωση του Γιώργου Καλαϊτζάκη όσον αφορά την παραμονή (ή μη) του πιτσιρικά πλέι-μέικερ. Παρότι το παιδί βρέθηκε πολύ κοντά στο αντίο, η ΚΑΕ αποφάσισε να τον υπογράψει προσδοκώντας σε οφέλη άμεσα.

Το τεχνικό επιτελείο εκτιμά ότι ο πρώτος σκόρερ του περυσινού Eurobasket Νέων στο Ισραήλ (μ.ο. 19,7π.), αυτή τη στιγμή απέχει από το να βοηθήσει άμεσα στην θέση του point-guard, αλλά …ποτέ δεν ξέρεις, ειδικά αν έχουν αποφασίσει να δώσουν την ευθύνη στον Χάουαρντ Σαντ Ρος που απέχει από το να χαρακτηριστεί “άσος”.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, κάνει τον δίμετρο γκαρντ να πιστεύει ότι θα πάρει χρόνο φέτος, ειδικά στα παιχνίδια της Basket League. Η αθλητικότητα, η δύναμη κι ο καλός χειρισμός της μπάλας σε συνδυασμό με το ύψος (2,03), το μάκρος και το άνοιγμα χεριών του (2,16), είναι κομμένα και ραμμένα για προδιαγραφές ΝΒΑ, στο χέρι του είναι να εκμεταλλευτεί ότι “καθαρόαιμος” play maker στο φετινό ρόστερ δεν υπάρχει, πλην του…Λευτέρη Μποχωρίδη.

Αν ο πρώην παίκτης της Νεβέζις βρει συνθήκες που θα εκτοξεύσουν από τη νέα σεζόν τις μετοχές του, τότε το κέρδος θα είναι τεράστιο, άλλωστε καιρός δεν είναι να επωφεληθεί ο σύλλογος από πιτσιρικά συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι στις περιπτώσεις Χαραλαμπόπουλου, Κόνιαρη, Λούντζη, γράφτηκαν πολλά χωρίς ποτέ οι μικροί να δικαιολογήσουν στο ελάχιστο τα καλά σχόλια.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News