Έχει τα φόντα να πετύχει στον... δικό του Παναθηναϊκό

Έχει τα φόντα να πετύχει στον... δικό του Παναθηναϊκό

Η βαθμολογική άνοδος του Παναθηναϊκού είναι (εκτός από θέμα τύχης στις χαμένες ευκαιρίες των αντιπάλων του) μια επιβράβευση της δουλειάς του Λάζλο Μπόλονι.

Η βαθμολογική άνοδος του Παναθηναϊκού είναι (εκτός από θέμα τύχης στις χαμένες ευκαιρίες των αντιπάλων του) μια επιβράβευση της δουλειάς του Λάζλο Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος προπονητής σήμερα είναι πιο δυνατός από ότι ήταν μετά τις γιορτές όταν έπειτα από το 0-0 με την Τρίπολη μπήκε στη… μπούκα λόγω της οκταήμερης άδειας που χορήγησε στους παίκτες του.

 

Ασχέτως παρεξηγήσεων και τριβών στο Κορωπί, το πρώτο που πρέπει να κάνει ένας προπονητής είναι να βοηθά τους ποδοσφαιριστές του να βελτιώνονται με την καθημερινή δουλειά στο προπονητικό κέντρο.

Ο 67χρονος αμφισβητείται μα πέρα από τα αποτελέσματα που έχει φέρει, η ατομική βελτίωση Διούδη, Αλεξανδρόπουλου, Μολό, Βέλεθ και το ξεπέταγμα των μικρών αποδεικνύουν πως ο άνθρωπος και δουλεύει και αποτελεσματικός είναι.

Τον Μπόλονι τον μάθαμε σαν προπονητή από τα παιχνίδια που έδωσε με τον ΠΑΟΚ. Πλέον γνωρίζουμε πως δεν σκέφτεται μόνο με αμυντική λογική το ποδόσφαιρο, πολλές φορές παίρνει υπερβολικό ρίσκο όπως έκανε στα παιχνίδια με τον Αρη και στο Καραϊσκάκη με τους παίκτες που χρησιμοποίησε αλλοιώνοντας και αρχικά σχέδια αν ήταν απαραίτητο.

Σε σχέση με τον Πογιάτος και τον Δώνη το μυαλό του παράγει περισσότερες ποδοσφαιρικές ιδέες, είναι πιο ευέλικτος στην τακτική και για το μόνο που ελέγχεται είναι οι αλλαγές που μάλλον πραγματοποιεί καθυστερημένα.

Το καλό είναι πως μας πρόσφερε ματς όπου ο δικός του Παναθηναϊκός (που είναι κατασκευασμένος από άλλους) σε κάνει να πιστέψεις πως αν επενδύσει σε χρόνο μπορεί να πετύχει κάτι πραγματικά καλό.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News