Έχει τα φόντα να γίνει αγαπημένος της εξέδρας

Έχει τα φόντα να γίνει αγαπημένος της εξέδρας

Άχαρος ο ρόλος του Φώτη Ιωαννίδη στο ντέρμπι μιας κι έπρεπε να κρατά απασχολημένους τους ογκώδεις μπακ του αντιπάλου κι έτσι πιο πολύ αναλώθηκε σε…ξύλο παρά σε ποδοσφαιρικές ενέργειες, βέβαια ήταν μέσα στη φάση που απέφερε το 1-0 με έξυπνη μπαλιά στην…αφύλαχτη διάβαση για τον Γιουνούς Σανκαρέ.

Ο μικρός έχει ξεπεταχτεί εντυπωσιακά από τον αγώνα στη Ριζούπολη κι έπειτα δικαιώνοντας τον προπονητή για την επιλογή στο πρόσωπό του.

Στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι που μας πέρασε ήθελαν εκτός από ενίσχυση με …ψημένους ηλικιακά παίκτες να κάνουν κι ορισμένες επενδύσεις σε νεαρούς Έλληνες διεθνείς με τις «μικρές» Εθνικές Ομάδες.

Μία τέτοια επένδυση είναι κι ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος θεωρείται από τους περισσότερους ειδικούς, ότι πιο “δυνατό” υπάρχει στη χώρα μας σ’ αυτές τις ηλικίες, στη θέση του καθαρού φορ περιοχής.

Ο μικρός δεν είναι (ακόμα) από τις περιπτώσεις που κάνει γκελ στον κόσμο, αλλά αποτελεί μια από τις περιπτώσεις εκείνες που έχει όλα τα φόντα να γίνει ο αγαπημένος της εξέδρας. Στα 20 κάνει το μεγάλο βήμα κι έχοντας δείξει τα επίσης απαραίτητα δείγματα.

Πλέον, έχει την ευκαιρία να δικαιώσει όσους τον πιστεύουν, σε μία ομάδα που σίγουρα θα βρει περισσότερες ανοιχτές πόρτες προς την ενδεκάδα, λόγω πρότζεκτ και λόγω της τάσης του κόουτς σε όλη του την καριέρα να αναδεικνύει νεαρούς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News