Έχει τα φόντα να διακριθεί ο Νιάς

Νιάς: «Μπορεί να χάσαμε, αλλά πρέπει να παραμείνουμε επαγγελματίες»

Μας άρεσε η ετοιμότητα του Σεχ Νίας στο Αγρίνιο, μην κοιτάτε που η καλή του απόδοση επισκιάστηκε από το αποτέλεσμα, κάτι που συνεχώς γίνεται στη χώρα μας.

Διαβάζοντας το βιογραφικό του και παίρνοντας πληροφορίες από άτομα που ξέρουν το γαλλικό πρωτάθλημα άριστα, πληροφορηθήκαμε ότι άπαξ κι ο μικρός έβρισκε χημεία με τους υπόλοιπους θα έκανε άμεσα την διαφορά κι ας μην είχε αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια του αφού η Λιλ δεν τον χρησιμοποιούσε.

Σημειώσαμε την αποφασιστικότητα φτασμένου κι έμπειρου παίκτη όταν ο Νιάς άρπαζε τη μπάλα στην κατοχή του για να ξεδιπλώσει αντεπίθεση, στοιχείο που έχει κερδίσει πολύ κόσμο στο Κορωπί.

Το παιδί βγάζει πάθος και σίγουρα ακόμα μαθαίνει να το κοντρολάρει ώστε να το κάνει κινητήριο δύναμη στο παιχνίδι του.

Σίγουρα έχει τα φόντα, το κορμί και τις προδιαγραφές ν’ αποτελέσει ιδανικό συμπλήρωμα σε γραμμή γεμάτη εμπειρία (Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Σανκαρέ).

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News