Έχει... κι άλλο! Βάζει το... κερασάκι με ακριβό 10άρι ο Παναθηναϊκός!

"Ζητάω συγγνώμη, θέλω τη στήριξη του κόσμου"

Οι μεταγραφές των Βέρμπιτς και Σποράρ σκόρπισαν τον ενθουσιασμό στους φίλους του Παναθηναϊκού, ωστόσο, από ότι προκύπτει, οι πράσινοι κρατούν το καλύτερο για τον Αύγουστο!

Το Τριφύλλι ενίσχυσε κατακόρυφα την επίθεσή του και τον ερχόμενο μήνα θα κοιτάξει να κλείσει και το τελευταίο κεφάλαιο που του απομένει στο ρόστερ του, το κέντρο και το θέμα στη δημιουργία.




Βάσει των όσων προκύπτουν από το περιβάλλον του Παναθηναϊκού, ο Παναθηναϊκός θα κάνει μια ακόμα υπέρβαση στη θέση «10» με έναν ακριβό επιτελικό μέσο, πιθανώς, από τη Λατινική Αμερική.

Σημειώνεται πως έχει «κλείσει» ο Τόρο που φέρεται να παραχωρείται δανεικός, ενώ προσπάθεια γίνεται τις τελευταίες ώρες για τον Βιτίνιο με τον τελευταίο να έχει πειστεί να πάρει τη μεταγραφή στην Ελλάδα, αλλά εμπόδιο στέκεται η Φλαμένγκο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News