Εχει και... παράπονο ο προπονητής του ΠΑΣ (vid)

Εχει και... παράπονο ο προπονητής του ΠΑΣ (vid)

Στη φάση του πρώτου γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε ο Ηρακλής Μεταξάς, λέγοντας πως τον πειράζει γιατί η ομάδα του έπαιζε με 10 παίκτες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηρακλής Μεταξάς στην κάμερα της Cosmote:

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και από το πάθος που έδειξαν τα παιδιά είμαι ευχαριστημένος. Χάσαμε τον έλεγχο.

Πρέπει να παραδεχτούμε πως ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και συγχαρητήρια. Στη φάση του γκολ με πειράζει γιατί ήμασταν με 10 παίκτες και η μπάλα είναι από την άλλη μεριά, γίνεται το φάουλ.

Ο Περέα δεν μπορεί να μπει μέσα να αλλάξει την αλλαγή. Αφού έρχεται από εδώ και πάλι δεν μπορεί να μπει μέσα. Από εκεί δεν μπορεί, από εδώ δεν μπορεί να μπει το καταλαβαίνω.

Ε πότε να μπει μέσα ο παίκτης; Εκεί γίνεται η σέντρα και δεχόμαστε το πρώτο γκολ. Εμείς είχαμε λίγες ευκαιρίες, μας έλειπε κάτι και χάσαμε.

Ο Περέα έφαγε πολύ ξύλο και τρώει σε κάθε ματς πολύ ξύλο. Επειδή είναι δυνατό παιδί το αφήνουνε. Είναι ματωμένος στο πόδι, δεν πέφτει με το τίποτα. Αυτές είναι οι δυνάμεις μας. Έχουμε λίγες ευκαιρίες και αυτές πρέπει να τις βάζουμε και δεν τις βάλαμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News