Έχασε το στοίχημα ο Αγιούμπ!

"Άκυρο" από Αγιούμπ σε ομάδα της πατρίδας του

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς αφιέρωσε την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (28/07) σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης (πολλά μικρά σπριντ για βελτίωση της «έκρηξης» των παικτών) και παιχνίδια σε μικρό χώρο, περιμένοντας απ’ τους ποδοσφαιριστές του να εφαρμόσουν στο γήπεδο όσα δούλεψαν τις προηγούμενες μέρες σε πρέσινγκ και κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Σέρβος τεχνικός χώρισε τους παίκτες του σε εξάδες και δούλεψε πρώτα σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας, με δύο μπαλαντέρ, ενώ το τελευταίο μέρος της προπόνησης περιελάμβανε μίνι τουρνουά τεσσάρων σε δύο «μισά» γήπεδα, με όριο μάξιμουμ τριών επαφών.

Αυτήν την φορά, ο Γιοβάνοβιτς δεν έκανε «παρεμβάσεις» στα μίνι διπλά, αλλά κάθισε και παρακολουθούσε σιωπηλά και τα δύο γήπεδα εναλλάξ, για να τσεκάρει κατά πόσο γίνονταν πράξη, τα πράγματα που είχαν δουλευτεί τις προηγούμενες ημέρες.

«Νικητές» στο τουρνουά αναδείχθηκαν οι “πορτοκαλί”, δηλαδή η ομάδα που αποτελείτο απ’ τους Χριστογεώργο, Κώτσιρα, Πέρεθ, Ενγκμπακοτό, Αλεξανδρόπουλο, Αθανασακόπουλο, Καμπετσή.

Μετά το τέλος του μίνι τουρνουά ο Χριστογεώργος έκατσε κάτω από τα γκολποστ, με τους Αϊτόρ, Καρλίτος και Αγιουμπ να εξασκούνται στις απευθείας εκτελέσεις φάουλ. Σε μια φάση ο Αγιούμπ είπε στον Χριστογέωργο: «Αν το βάλω θα κάνεις πους απς, αν το χάσω θα κάνω εγώ». Η μπάλα τελικά βρήκε στον δοκάρι με τον Αγιούμπ να κάνει πους απς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News