Εμποκού : "Να παλεύουμε ο ένας για τον άλλον"

Εμποκού

[ads]

Ο Πολ Εμποκού, μετά το ματς με τον Ατρόμητο, μίλησε για το ματς του Περιστερίου και το Μαρίνο Ουζουνίδη. Παράλληλα, τόνισε πώς υπάρχει η δυνατότητα να καλυφθεί η διαφορά από τον Ολυμπιακό, ενώ σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να προκριθεί την Πέμπτη, κόντρα στον Απόλλωνα.

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Εμποκού:

[ads2]

Για το κλειδί της νίκης στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο:

“Ξέραμε πως σήμερα έπρεπε να νικήσουμε. Ήρθαμε εδώ παίξαμε όπως χρειαζόταν για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και τα καταφέραμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να παλεύουμε ο ένας για τον άλλον και αυτό μόνο θα φέρει τα αποτελέσματα που θέλουμε.”

Για το αν αυτή η νίκη είναι κάτι που χρωστούσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στον κόσμο:

“Όχι μόνο για τους οπαδούς. Πρώτα από όλα για τους εαυτούς μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να παίζουμε όπως είπα πριν ο ένας για τον άλλον. Μετά θα έρθουν οι επιτυχίες.”

Για τις αλλαγές που έχει επιφέρει η πρόσληψη του Μαρίνου Ουζουνίδη:

“Όταν έρχεται ένας καινούργιος προπονητής όπως ξέρετε πρέπει όλοι να παλέψουμε για την θέση μας γιατί ξεκινάμε από το μηδέν. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξέρει την ομάδα έχει αγωνιστεί εδώ και ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες για ένα κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός. Τώρα έχουμε το μομέντουμ και πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε.”

Για την διάφορα ανάμεσα στο τριφύλλι και τον Ολυμπιακό:

“Δεν πιστεύω ότι είναι μεγάλη διαφορά αυτή που έχουμε να καλύψουμε. Μπορεί να είναι πάνω από εμάς όμως θα έρθουν στο δεύτερο γύρο να παίξουν στη Λεωφόρο και μπορούμε μόνο από εκεί να καλύψουμε τρεις από τους βαθμούς της διαφοράς. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα να πάρουμε και να τους περάσουμε.”

Για τον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα για το Κύπελλο:

“Θέλουμε να νικήσουμε, έχουμε αρχίσει πάλι να νικάμε και αυτό που θέλω είναι να πάρουμε το τρίποντο προκειμένου να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να προκριθούμε. Ξέρουμε πως δεν είναι μόνο στα δικά μας πόδια όμως θα παλέψουμε.”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News