Εάν δεν πούλαγε τον Καρέλη, θα έχανε την άδεια!

Εάν δεν πούλαγε τον Καρέλη, θα έχανε την άδεια!

Η βιασύνη με την οποία παραχώρησε τον Νίκο Καρέλη στη βελγική Γενκ ο Παναθηναϊκό είναι αλήθεια ότι προκάλεσε εντύπωση, σε όσους δεν γνώριζαν τι συνέβαινε τις τελευταίες εβδομάδες στην ΠΑΕ.

Το SPORTΙΤ εδώ και έναν μήνα είχε αποκαλύψει την απόφαση των «πρασίνων» να πουλήσουν όσο – όσο τον Έλληνα επιθετικό λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που προκάλεσε ο διπλός ευρωπαϊκός αποκλεισμός, αλλά και η τιμωρία μαμούθ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

[ads2]

Ωστόσο σήμερα το SPORTIT φέρνει στο φως της δημοσιότητας μία ακόμη πτυχή της πώλησης Καρέλη. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός είχε πρόβλημα στα οικονομικά του τόσο μεγάλο που θα τον έβγαζε οφσάιντ στον επικείμενο έλεγχο της UEFA.

Έτσι κινδύνευε ακόμη και να χάσει την άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου.

Έτσι έπρεπε να πουληθεί ο Καρέλης για να μπαλωθούν οι τρύπες. Όπως και έγινε, έστω και εάν η πρόταση της Γκενκ ήταν χαμηλότερη από αυτή του καλοκαιριού. Περιθώρια για άλλες σκέψεις δεν υπήρχαν.

Μάλιστα ακόμη και μετά την πώληση Καρέλη, όπως λένε στην ΠΑΕ, ο έλεγχος από την UEFA, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση!

sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News