Δυστυχώς ο Λουτσέσκου έκανε αυτό που δεν έκανε ο Γιοβάνοβιτς!

Δυστυχώς ο Λουτσέσκου έκανε αυτό που δεν έκανε ο Γιοβάνοβιτς!

Ο προπονητής που έδειξε τα μεγαλύτερα αντανακλαστικά στις μεταγραφές πήρε ισχυρό προβάδισμα ενόψει του 2ου αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Ο Λουτσέσκου έφερε τον Τάισον και τον έριξε απευθείας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό παίρνοντας φυσικά, και το ανάλογο ρίσκο με αποτέλεσμα να δικαιωθεί.

Ένας παίκτης, μια προσθήκη έκανε τη διαφορά στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να υπερτερεί ξεκάθαρα του Παναθηναϊκού σε ένα συγκεκριμένο τομέα, αυτόν του πάγκου!

Ο δε Παναθηναϊκός χρειάστηκε να αλλάξει 5-6 φορές το σύστημα στο γήπεδο προκειμένου να βγει το 90λεπτο δίχως να υπάρχουν ποιοτικές λύσεις από τον πάγκο αντίστοιχες του ΠΑΟΚ.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει καθυστερήσει υπερβολικά για ακόμη μια φορά, να κάνει μεταγραφές και η ομάδα το «πληρώνει». Ο ίδιος έχει αποδείξει πως δεν επηρεάζεται από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις και θέλει να γίνει σωστά η δουλειά στο κομμάτι των μεταγραφών.


Ανάλογη «πίεση» για μεταγραφές υπήρχε το καλοκαίρι ενόψει της Σλάβια Πράγας.

Το Τριφύλλι θα μπορούσε κάλλιστα να είχε μια λύση στη θέση των εξτρέμ στην Τούμπα και άλλη μία στο «8-10» προκειμένου να πάρει ένα ικανοποιητικό σκορ ενόψει Λεωφόρου.

Μπορεί ο προπονητής του Τριφυλλιού να ισχυρίστηκε πως «δεν διαλέγουμε διοργανώσεις», αλλά με τον τρόπο του αυτό βγαίνει προς τα έξω! Πως η ομάδα δεν αντέχει 2η διοργάνωση…

Αν έπιασε τόπο, τώρα, το «ταρακούνημα» της ήττας στην Τούμπα, ίσως, να είναι αργά για το εισιτήριο της πρόκρισης, αφού ο Παναθηναϊκός ψάχνει νίκη με 3 γκολ διαφορά στη Λεωφόρο…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News