Οι δυσκολίες στην περίπτωση προπονητή

Οι δυσκολίες στην περίπτωση προπονητή

Πολλές δυσκολίες έχουν παρουσιαστεί στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να βρει τον προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Τέλος μπήκε πλέον στις όποιες ελπίδες των «Πρασίνων» να φέρουν τον Τσάβι Πασκουάλ, αφού ο Ισπανός ζήτησε τριετές κλειστό συμβόλαιο, ενώ αν κρίνουμε από την αποζημίωση που παίρνει αυτή την στιγμή από την Μπαρτσελόνα, η οποία φτάνει τα 800.000€, το ποσό που ζήτησε ήταν απαγορευτικό.

[ads2]

Πολύ κρίσιμη μέρα κρίνεται η σημερινή με τις όποιες επιλογές υπάρχουν κρίνονται αρκετά δύσκολες, αφού είναι αδύνατο για έναν προπονητή να αφήσει την ομάδα του τόσο νωρίς σε μια σεζόν, ενώ οι επιλογές από Αμερική θεωρούνται πολύ απαιτητικές οικονομικά.

Πιθανές λύσεις είναι αυτές των Μπάνκι και Σάσα Ομπράντοβιτς οι οποίοι είναι ελεύθεροι.

Άλλη μια περίπτωση που ακούστηκε είναι αυτή του Γιασικεβίτσιους, όμως είναι υπερβολικά δύσκολο ο Σάρας να αφήσει την ομάδα, όπως και το αντίστροφο, αφού υπάρχει ένα πλάνο που είναι πολύ νωρίς για να παρατήσεις.

 

Ταμείο με την Πανάθα. Δείτε εδώ…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News