Δύσκολες ώρες για τον Δάνη Κατρανίδη: Δίνει μάχη για τη ζωή του ο «Παύλος Γιαννακόπουλος»!

Δύσκολες ώρες για τον Δάνη Κατρανίδη: Δίνει μάχη για τη ζωή του ο «Παύλος Γιαννακόπουλος»!

Δύσκολες ώρες ζει ο Δάνης Κατρανίδης. Ο επιτυχημένος ηθοποιός δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, λόγω σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει με την υγεία του. Μπορεί να βγήκε από το νοσοκομείο, ωστόσο, η κατάσταση του έχει επιβαρυνθεί.

Ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του Παναθηναϊκού «Ταξίδι στα Αστέρια» στο ρόλο του Παύλου Γιαννακόπουλου, δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του…

Σύμφωνα με την Espresso, ο ηθοποιός, βρίσκεται πλέον στο σπίτι του, σε ένα περιβάλλον με ζεστασιά και ψυχολογική ασφάλεια.

Έχοντας πάντα στο πλευρό του την οικογένειά του, ο Δάνης Κατρανίδης εξακολουθεί να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, θέλοντας να βγει νικητής.

Ο Δάνης Κατρανίδης γεννήθηκε στο Αιγάλεω στις 4 Αυγούστου του 1949.

Το 1971 αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Γεωργίου Θεοδοσιάδη. Έχει παίξει όλα τα είδη θεάτρου, από τραγωδία μέχρι επιθεώρηση και μιούζικαλ. Έχει διδάξει στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Θεατρικά δρώμενα Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου και στο «Θεατρικό εργαστήρι» Βασίλης Διαμαντόπουλος.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News