Δυσαρεστημένος ο Σίνγκλετον, αλλά και αποφασισμένος

Σίνγκλετον

[ads]
Ο Κρις Σίνγκλετον παρουσιάστηκε δυσαρεστημένος για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον οσφπ στο ΟΑΚΑ, ο οποίος όμως δήλωσε αποφασισμένος για… εκδίκηση!

[ads2]

Ο ψηλός του Παναθηναϊκού ανέφερε στην κάμερα της Nova μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό:«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια. Οι αντίπαλοι έκαναν καλύτερα τη δουλειά και πήραν τη νίκη. Είχαμε ένα πρόβλημα επικοινωνίας στο ξεκίνημα. Δεν ήμασταν έτοιμοι για ένα καλό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά, ο κόουτς έκανε μία εξαιρετική ομιλία στο ημίχρονο.

Στην Ελλάδα, οι κόκκινοι εναντίον των πρασίνων είναι κάτι σημαντικό. Είναι κάτι παραπάνω από μία ήττα. Μας έχουν στο 2-0, αλλά θα παίξουμε κι άλλες φορές απέναντί τους και θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο έτοιμοι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News