Δυσαρέσκεια διοίκησης για Δώνη, αποφασίζει ο Αλαφούζος

Δυσαρέσκεια διοίκησης για Δώνη, αποφασίζει ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος καλείται να πάρει μια κρίσιμη απόφαση για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς εκείνος θα πάρει την τελική απόφαση για την παραμονή ή μη του Γιώργου Δώνη στην ομάδα.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο newspao.gr, ο Γιώργος Δώνης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τρεις κυρίως λόγους αναφορικά με την κακή επικοινωνία προπονητικού σταφ και διοίκησης.

Από την άλλη, και η διοίκηση από την πλευρά της δεν είναι ευχαριστημένη από τα όσα βγήκαν στη φόρα.

Το σενάριο παραίτησης του Δώνη δεν φαίνεται πουθενά στον ορίζοντα. Ο «Mr ΣΚΑΙ», ειδικότερα μετά τη συνάντηση με τους Ρόκα και Δώνη, θα πάρει την απόφαση για το αν θα μείνει στο πλάνο του λύνοντας μια και καλή τα όποια προβλήματα προέκυψαν, ή αν θα «κόψει» τη συνεργασία του με τον Έλληνα κόουτς.

Στη συνάντηση κορυφής των τριών πρέπει να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις για το τι συνέβη με τη μεταχείριση των ταλέντων, με τις μεταγραφές και με τις ανανεώσεις. Αν συμπλεύσουν ξανά οι πλευρές, τότε ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει το πλάνο του. Αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή, το «Τριφύλλι» θα αλλάξει σελίδα στο αγωνιστικό σκέλος.

Το μόνο σίγουρο είναι πως κανείς δεν μπορεί να ορίσει την επόμενη μέρα για τους πράσινους, αφού και το… μελάνι των απρόσμενων εξελίξεων είναι ακόμα φρέσκο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News