Δύο «πρώην» πράσινοι στη λίστα Ντρεοσί!

Ντρεοσί: Τι είπε στους παίκτες μετά το διπλό - Η σιγουριά για τη συνέχεια

Ο Πιερ Ντρεοσί έχει ήδη σηκώσει μανίκια και ενόψει Ιανουαρίου ασχολείται με τις μεταγραφές, αλλά και τις αποχωρήσεις παικτών που δεν υπολογίζονται.

Με δεδομένο ότι ο Γάλλος έχει μεγάλη πείρα και περγαμηνές η διοίκηση της εταιρείας περιμένει από εκείνον άμεσα θεαματικά αποτελέσματα, αναφορικά με παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Αφού υπάρξουν εξελίξεις με αποδεσμεύσεις ή δανεισμούς τέτοιων παικτών, τότε θα ασχοληθεί και πιο… φανατικά με τις μεταγραφές, σε θέσεις που θα προκύψουν ύστερα από συζήτηση με τον Λάζλο Μπόλονι.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews, τσεκάρισμα γίνεται σε «πρώην πράσινους», ποδοσφαιριστές που μετά από εισήγηση των Πογιάτος-Ρόκα παραχωρήθηκαν ως δανεικοί προκειμένου να διαπιστωθεί αν αξίζει τον κόπο να επιστρέψουν εν ευθέτω χρόνω.

Πρόκειται για παίκτες όπως ο Χουάν Χοσέ Περέα που διακρίνεται στον Βόλο και ο Δημήτρης Κολοβός που έχει ξεκινήσει με θετικό πρόσημο στη Σέριφ Τιρασπόλ της Μολδαβίας.

Δείτε πώς νίκησε ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΣ Γιάννινα:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News