Δύο Πορτογάλοι στο μικροσκόπιο του Ρόκα - Τι ισχύει με κάθε περίπτωση

Δύο Πορτογάλοι στο μικροσκόπιο του Ρόκα - Τι ισχύει με κάθε περίπτωση

Ο Τσάβι Ρόκα έχει ξεκινήσει την αναζήτηση του διαδόχου του Γιώργου Δώνη, με τα πρώτα ονόματα να έχουν ήδη ακουστεί.

Ο Τσάβι Ρόκα έχει καταρτίσει μία μακρά λίστα με επιλογές και αρχικά θα ξεκινήσει διερευνητικές επιλογές και μετά θα καταλήξει στις τελικές 3-4 επιλογές για την αντικατάσταση του Γιώργου Δώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, στη λίστα του είναι και δύο Πορτογάλοι προπονητές.

Ένας από αυτούς είναι ο Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος έλυσε τον Δεκέμβρη τη συνεργασία του με την Μπράγκα και στο παρελθόν έχει προπονήσει ΟΦΗ, Ατρόμητο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Σταντάρ Λιέγης μεταξύ άλλων. Για την ώρα δεν έχει γίνει η πρώτη διερευνητική επαφή μαζί του -κάτι που δεν αποκλείεται να αλλάξει σύντομα-, αν και για την ώρα παραμένει άγνωστη η θέληση του Σα Πίντο να επιστρέψει στην Ελλάδα, ειδικότερα από τη στιγμή που βρέθηκε κατηγορούμενος για στημένα παιχνίδια. Πράγμα που ίσως κάνει και τον Ρόκα να σκεφτεί δις την επιλογή του.

Δύο Πορτογάλοι στο μικροσκόπιο του Ρόκα - Τι ισχύει με κάθε περίπτωση

 

Ο έτερος Πορτογάλος της λίστας είναι ο Ρουί Φαρία που μέσα στο 2020 έλυσε τη συνεργασία του με την Αλ Ντουχάιλ του Κατάρ στην πρώτη του προπονητική απόπειρα.

Ο Ρουί Φαρία ήταν επί 17 χρόνια στο πλευρό του Μουρίνιο σε Πόρτο, Ίντερ, Ρεάλ, Τσέλσι, Γιουνάιτεντ και Ρεάλ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News