Δύο «κατάλληλοι» στη θέση «2»!

Δύο «κατάλληλοι» στη θέση «2»!

Ο Νέμανια Νέντοβιτς κι ο Μάρκους Φόστερ που υπέγραψαν στον Παναθηναϊκό συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον στη θέση “2”.

Ο 29χρονος Σέρβος (ο πρώτος που αποκτούν οι πράσινοι μετά το 2016 μετά τους Μίρο Ραντούλιτσα και Σάσα Πάβλοβιτς) είναι από τους καλύτερους σκόρερ και δημιουργούς που κυκλοφορούν στην Ευρωλίγκα αρκεί να μείνει υγιής μιας και το προβληματικό μυϊκό σύστημα του, του έχει στερήσει βαρβάτα συμβόλαια που βάσει ταλέντου θα είχε στο τσεπάκι.

Το παλικάρι (προς τιμήν του) ζήτησε το καλοκαίρι να υπογράψει συμβόλαιο που θα τον δεσμεύει μόνο για μια σεζόν. Προφανώς θέλει να δείξει πως δεν είναι… γυάλινος, καθώς σχεδόν κάθε σεζόν είχε τραυματισμούς που τον κράτησαν 2-3 μήνες στα πιτς.

Το συμπλήρωμα του Νέντοβιτς, ο Μάρκους Φόστερ, μας εντυπωσίασε κόντρα στην Αλμπα, αφού ξέχασε να αστοχήσει. Προέρχεται από δεξαμενή παικτών που έχουν ταλέντο, έδειξαν ποιότητα και ηγετικές ικανότητες σε μικρότερες κατηγορίες και το επιτελείο του Παναθηναϊκού αποφάσισε να του δώσει την ευκαιρία.

Ο Αμερικανός έδειξε πέρυσι στην Χαποέλ Χολόν πως το ταβάνι του δεν είναι το BCL. Δεν είναι μονοδιάστατος, καλός σκόρερ που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ, αρκεί η ομάδα να τον στηρίξει σε βραδιές που δεν θα ξέρει τι του γίνεται στα …απάτητα “χωράφια” της Ευρωλίγκας.

Υπομονή κι εμπιστοσύνη λοιπόν για να μην πάει κι αυτός … άκλαφτος σαν τους Μπλουμς, Νέλσον, Ουίλιαμς, Φελντέιν, Σλότερ,. Ντένμον που ποιότητα διέθεταν μα το τριφύλλι δεν τους στήριξε.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News