Οι δύο φάσεις για την ανακατασκευή της Λεωφόρου!

Οι δύο φάσεις για την ανακατασκευή της Λεωφόρου!

Τον τελευταίο μήνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην ΠΑΕ η προετοιμασία για την έναρξη των εργασιών στη Λεωφόρο μετά το πέρας των πλέι οφ, που αφορούν σε πρώτη φάση τις σουίτες αλλά και τη συνολική ανακατασκευή της ιστορικής έδρας του συλλόγου με σημαντική αύξηση της χωρητικότητας.

Με σύνθημα «ελάτε να χτίσουμε την Λεωφόρο» η ΠΑΕ θα απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας και με προνόμια που θα αφορούν πολύ καλές τιμές στα διαρκείας και όχι μόνο θα ζητήσει στην συνδρομή του στα έργα ανακατασκευής, που θα αρχίσουν μετά το τέλος των play off.

[ads2]

Ο Αλαφούζος θα δώσει συνέντευξη Τύπου μετά το Πάσχα και θα αναφερθεί αναλυτικά στο πλάνο και το χρονοδιάγραμμα των έργων, που θα ολοκληρωθούν σε δύο φάσεις.

Η πρώτη φάση θα γίνει αυτό το καλοκαίρι και η δεύτερη φάση το επόμενο καλοκαίρι με την τελική χωρητικότητα της Λεωφόρου να είναι 22.000 θέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News