Δύο εβδομάδες εκτός ο Παππάς, ίσως προλάβει το ΣΕΦ

Δύο εβδομάδες εκτός ο Παππάς, ίσως προλάβει το ΣΕΦ

Θλάση στο δεξί γαστροκνήμιο έδειξαν οι εξετάσεις του Νίκου Παππά, που θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ντέρμπι στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό!

Ο Νίκος Παππάς ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα με την Κηφισιά, καθώς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στην ομάδα των βορείων προαστίων.

[ads2]

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υπεβλήθη ο διεθνής άσος έδειξαν τα… άσχημα μαντάτα για τους ανθρώπους των «πράσινων». Αυτή έδειξε πως υπέστη θλάση στο δεξί γαστροκνήμιο και αναμένεται να ακολουθήσει άμεσα θεραπεία ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα τραυματισμού.

Όσον αφορά το χρόνο ανάρρωσης, αυτός αναμένεται να είναι δύο εβδομάδες, γεγονός που σημαίνει πως θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News