Δύο επιθετικοί ψηλά στην μεταγραφική λίστα

Δύο επιθετικοί ψηλά στην μεταγραφική λίστα

Ο δρόμος για μεταγραφές έχει ανοίξει πλέον μετά την φυγή του Σαμπά (αναμένουμε και του Ιβάνοφ την Δευτέρα) και οι “πράσινοι” έχουν βάλει σε προτεραιότητα να δυναμώσουν την επίθεση τους.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα της “Goal” o Παναθηναϊκός έχει βάλει στο στόχαστρο δυο επιθετικούς.

Το οτι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται άμεση ενίσχυση το γνωρίζουν όλοι. Στις χθεσινές δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη, που ανέφερε πως συζητούν ήδη με παίκτες, ήρθαν να προστεθούν σημερινά δημοσιεύματα που μιλούν για δύο στόχους στην θέση του φορ απο την αγορά τον κοινοτικών.

Ο πρώτος, έχει περάσει απο Αγγλία, έχει μια σχετική εμπειρία όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και οι “πράσινοι” προσπαθούν να τον αποκτήσουν έναντι ενός μικρού ποσού. Απο τη άλλη το δεύτερο όνομα, έχει μεγάλο συμβόλαιο με την ομάδα του και μπορεί να βρεθεί λύση αν αποκτηθεί δανεικός για 1,5 χρόνο.

Δεν είναι απίθανο να “τελειώσει” μια απο τις δυο υποθέσεις μέσα στην εβδομάδα αφού γίνονται παράλληλα συζητήσεις και με τους δυο. Τέλος, όπως σας ενημέρωσε και το newspao.gr ακόμα ένα όνομα που “παίζει” είναι εκείνο του Ράιαν Μέντες, ο οποίος είναι όμως εξτρέμ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News