Δύο επιλογές για Μπουζούκη - Ξεχνιέται η πώληση

Τσάμπα ισοπαλία στο ΟΑΚΑ - Έ"Χ"ασε την ευκαιρία ο Παναθηναϊκός

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα παραμείνει ο Γιάννης Μπουζούκης – εκτός απροόπτου – και την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή να έχει δύο επιλογές για να ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του.

Ο Μπουζούκης έβγαλε μία γεμάτη χρονιά με το «Τριφύλλι», παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ωστόσο, το φινάλε της σεζόν έκρυβε μία δυσάρεστη εξέλιξη στο νεαρό μεσοεπιθετικό.

Εδώ και περίπου ένα μήνα ο παίκτης ταλαιπωρείται από το σύνδρομο των κοιλιακών και θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες τουλάχιστον.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν τον Μπουζούκη μαζί τους τον ερχόμενο Ιούλιο στην προετοιμασία και περιμένουν με αγωνία να μάθουν τα μαντάτα.

Εάν οι θεραπευτικές αγωγές φέρουν αποτέλεσμα και βελτιώσουν την κατάσταση της υγείας του παίκτη, τότε, θα αποφευχθεί το «νυστέρι». Ωστόσο, το χρονικό διάστημα απουσίας σε αυτήν την περίπτωση θα είναι απροσδιόριστο. Εάν περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ο Μπουζούκης θα λείψει δεδομένα τρεις μήνες.

Βάσει της κατάστασής του δύσκολα θα ενδιαφερθεί ομάδα για τον τραυματία Μπουζούκη, οπότε, κερδίζει πόντους το σενάριο της παραμονής του στον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News