Δύο δρόμοι για Νιάς: Το 1 εκατ. ευρώ και η πρόταση συνιδιοκτησίας

Ατζέντης Νιάς: «Ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, έχει την ευκαιρία να τον αποκτήσει»

Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Νιάς ενόψει Ιανουαρίου και δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου αναλύει τους τρόπους που θα μπορούσε να βρεθεί σημείο επαφής ανάμεσα σε Λιλ και τους πράσινους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, οι δρόμοι που έχουν λοιπόν μπροστά τους οι άνθρωποι της ομάδας για να καταφέρουν να τον ντύσουν ξανά στα πράσινα είναι οι εξής:

1. Δανεισμός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς: η Λιλ θα ήθελε να καρπωθεί ένα ποσό για να αποδεσμεύσει τον Νιας. Αλλες πηγές απ’ τη Γαλλία κάνουν λόγο για τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αξιώσεις της θα είναι χαμηλότερες. Πιο λογικό μοιάζει το δεύτερο ενδεχόμενο αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για έναν άκρως ταλαντούχο ποδοσφαιριστή ο οποίος όμως μετράει μόλις 17 επαγγελματικές συμμετοχές στην καριέρα του. Ο πρώτος δρόμος είναι εξάμηνος δανεισμός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς σε ένα λογικό ποσό που θα αξίζει να ρίξει το τριφύλλι για τον Νιας το προσεχές καλοκαίρι.

2. Πρόταση συνιδιοκτησίας με χαμηλότερο transfer fee: ο δεύτερος δρόμος είναι πρόταση συνιδιοκτησίας 50-50 μαζί με ένα χαμηλότερο ποσό για την απευθείας μεταγραφή του Γαλλοσενεγαλέζου μεσοαμυντικού. Υπό την έννοια πως μέσω του Παναθηναϊκού ο Νιας θα έχει την ευκαιρία να εξελιχθεί και να ανεβάσει την αγοραστική αξία του τα επόμενα χρόνια προς όφελος και της Λιλ σε μία μελλοντική πώληση ενός παίκτη που αυτή τη στιγμή ασφυκτιά να βρει θέση και λεπτά στους αγώνες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News