«Δυνατός αντίπαλος ο Παναθηναϊκός, δύσκολο το ταξίδι»

«Δυνατός αντίπαλος ο Παναθηναϊκός, δύσκολο το ταξίδι»

Δυνατό και δύσκολο αντίπαλο χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο προπονητής της Μάλαγα, Ζοάν Πλάθα λίγο πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων (08/01, 21:45).

[ads]

Ο τεχνικός της Μάλαγα δήλωσε για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Top 16: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολο. Ο αντίπαλος είναι δυνατός, παραλίγο να νικήσει τη Φενέρμπαχτσε στην πρεμιέρα του Top 16. Επίσης, βρίσκεται στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος με 12-0 και έχει νικήσει την Μπαρτσελόνα και την Ζαλγκίρις. Ακόμα, το ταξίδι είναι δύσκολο. Ξέρουμε πως πρέπει να προσαρμόσουμε στην ομάδα τον Νέλσον και τον Κούλεϊ για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Βέβαια, έχουμε στα “πιτς” τον Κουζμίνσκας, όπως και τον Μάρκοβιτς, που θα μας έδινε έξτρα βοήθειες. Όπως και να ‘χει, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο μπορούμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να πάρουμε περισσότερες εμπειρίες για το μέλλον».

«Στις πιο σκληρές έδρες της Ευρώπης το ΟΑΚΑ»

Από την πλευρά του ο Ντάνιελ Ντίεθ πρόσθεσε: «Το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι που θα παίξουμε στο Top 16 είναι σε μία από τις πιο σκληρές έδρες της Ευρώπης. Μόνο η Λοκομοτίβ μπόρεσε να νικήσει εκεί φέτος. Πάμε στην Αθήνα και σκεφτόμαστε πως θέλουμε τη νίκη, όμως ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι κάτι τέτοιο. Πρέπει να παίξουμε σκληρά, να προσπαθήσουμε να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας και να μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα για εμάς. Ο Παναθηναϊκός έχει ταλέντο και στην περιφέρεια και στη ρακέτα, οπότε δεν πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Αν πάρουμε αυτό το ματς θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News