Δυνατά υπό προϋποθέσεις για Παπάζογλου ο Παναθηναϊκός

Δυνατά υπό προϋποθέσεις για Παπάζογλου ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newspao.gr, ένας από τους παίκτες που βρίσκονται ψηλά στη λίστα, είναι ο Θανάσης Παπάζογλου.

Ο Έλληνας επιθετικός ανήκει Κόρτραϊκ, αλλά δεν υπολογίζεται, με τους Βέλγους να ψάχνουν τρόπο μήπως αποδεσμευτεί.

Από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, ήταν δανεικός στην Άαλεσουντ, η οποία έχει κάνει πρόταση για παράταση του δανεισμού για ακόμη 6 μήνες.

Σε περίπτωση που ο Παπάζογλου μείνει ελεύθερος, τότε ο Παναθηναϊκός θα ασχοληθεί πιο ενεργά με την περίπτωσή, αν βεβαίως μέχρι τότε οι πράσινοι δεν έχουν αποκτήσει επιθετικό.

Ο Παπάζογλου υπήρξε μέλος της εθνικής Ελπίδων την περίοδο 2008-2010, ενώ συμμετείχε στην ομάδα της εθνικής Νέων που αγωνίστηκε στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων το 2007. Στις 29 Μαρτίου 2016 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Ελλάδα με προπονητή τον Μίχαελ Σκίμπε, στην εντός έδρας φιλική αναμέτρηση εναντίον της Ισλανδίας, ξεκινώντας ως βασικός.

Έχει αγωνιστεί σε ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, Ρόντα, Ατρόμητο και Ολυμπιακό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News