Δυνατά για Κάντερ ο Παναθηναϊκός - "Τρελαμένος" ο παίκτης

Δυνατά για Κάντερ ο Παναθηναϊκός - "Τρελαμένος" ο παίκτης

Αρκετά ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού για τη φροντ λάιν είναι ο Κερέμ Κάντερ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newspao.gr, oι “πράσινοι” όχι μόνο ενδιαφέρονται για τον Τούρκο, αλλά έχουν μιλήσει και μαζί του και του έχουν πει πως τους αρέσει αρκετά, προκειμένου να δουν τις προθέσεις του 25χρονου.

Στην πραγματικότητα, οι “πράσινοι” έχουν τον Κάντερ στην τριάδα των τελικών επιλογών που έχει ξεχωρίσει το τμήμα σκάουτινγκ για τους παίκτες που θα πλαισιώσουν τον Μήτογλου (εφόσον μείνει) και τον Παπαγιάννη, τους οποίους υπολογίζουν ως βασικούς στις θέσεις 4-5 στο “τριφύλλι”.

Ανάλογα, λοιπόν, με το τι θα γίνει με το μέλλον των Ουάιτ – Μπεντίλ -αναμένοντας την εισήγηση Κάτας- θα κινηθούν και με τον Κάντερ ή έναν από τους άλλους δύο που είναι στην τριάδα του παίκτη που θα έρχεται από τον πάγκο για τις θέσεις 4 ή 4-5. Φυσικά, ρόλο θα παίξει και το τελικό διαθέσιμο μπάτζετ που θα έχει η ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Από την πλευρά του, ο Κάντερ είναι κατενθουσιασμένος με την προοπτική του Παναθηναϊκού και θέλει όσο τίποτα άλλο να μετακομίσει στην Αθήνα. Μάλιστα, τόνισε πως οι “πράσινοι” έχουν προτεραιότητα για εκείνον, χωρίς ωστόσο να σημαίνει ότι θα περιμένει και μέχρι τον…Σεπτέμβρη -που λέει ο λόγος- το “τριφύλλι”.

Ο Κάντερ φέτος κάνει τρομερή χρονιά στον Κολοσσό με 17,5 πόντους (39% τρ.), 7 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ανά 28:33.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News