Δυνατή μάχη με Φόλενταμ - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Σλάβια Πράγας - Παναθηναϊκός

Ακόμα ένα δυνατό φιλικό τεστ δίνει ο Παναθηναϊκός.

Μία εβδομάδα πριν από την εκκίνηση των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων, ο Παναθηναϊκός δίνει ακόμα μια φιλική αναμέτρηση, τούτη τη φορά κόντρα στην Φόλενταμ (20:30). Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην Λεωφόρο και είναι ανοιχτός για τους φίλους του «τριφυλλιού». Το τελευταίο χρονικά δείγμα ήταν ανησυχητικό, καθώς το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμεινε στο 0-0 με τον Βόλο, παρουσιάζοντας δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα.

Το ζητούμενο είναι το εύκολο γκολ, κάτι που στα φιλικά δεν δείχνει να λύνεται με τίποτα (έμεινε στο μηδέν στα 3 από τα 4). Αναμφισβήτητα το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει αποκτηθεί ο βασικός σέντερ φορ έχει προβληματίσει το προπονητικό επιτελείο, όμως άπαντες στηρίζουν και εμπιστεύονται τον Φώτη Ιωαννίδη. Βέβαια, στον αντίποδα, η άμυνα είναι και πάλι σε πρώτο πλάνο, καθώς δέχεται φάσεις με το… σταγονόμετρο.

Μεταγραφικά, τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει μεγάλο θέμα με τον Σποράρ. Είναι ο επιθετικός-σημείο αναφοράς, που έψαχνε το «τριφύλλι», το οποίο προσφέρει 3,5 εκατ. ευρώ στα «λιοντάρια» και στον παίκτη ένα συμβόλαιο, που ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ, και πιθανότατα θα έχει τετραετή διάρκεια!

Διαβάστε τo προφίλ του μεγάλου μεταγραφικού στόχου των «πρασίνων»

Ο 28χρονος, Αντράζ Σπόραρ ανήκει τα τελευταία 2,5 χρόνια στη Σπόρτινγκ, έχοντας «γράψει» 38 εμφανίσεις με 11 γκολ και 4 ασίστ. Παράλληλα, έχει δοθεί δανεικός σε Μπράγκα και Μίντλεσμπρο. Νωρίτερα, ο Σλοβένος είχε αγωνιστεί σε Σλόβαν Μπρατισλάβας, Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Βασιλεία, Ιντερμπλόκ Λιουμπλιάνας και Αρμίνια Μπίλεφελντ. Είναι, επίσης, 39 φορές διεθνής με τη Σλοβενία, έχοντας σκοράρει 5 τέρματα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News