«Δουλευταράς και ισάξιος του Χουάνκαρ ο Γκάνεα»

Παναθηναϊκός: Τα ποσά του deal με Γκανέα και η διάρκεια του συμβολαίου

Ο άλλοτε γυμναστής του Άρη και νυν της Σερκλ Μπριζ, Χάρης Αποστολίδης, έζησε από κοντά τον Ρουμάνο αριστερό μπακ στο πρώτο (ελληνικό) καλοκαίρι του στους «κίτρινους» κι εξιστορεί στο SDNA.

«Ο Γκάνεα είναι πολύ αθλητικός και φοβερός δουλευταράς. Όχι μόνο κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος των προπονήσεων. Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση το διάστημα της κοινής μας παρουσίας στον Άρη η τρομερή διάθεσή του για δουλειά.

Δεν είναι από τους παίκτες που επαναπαύονται. Του αρέσει να βελτιώνεται και να εξελίσσεται διαρκώς. Κι έτσι άλλωστε κέρδισε και το προσκλητήριο για την Εθνική Ρουμανίας. Διατηρεί σε εξαιρετική κατάσταση το σώμα του, προσέχει τη διατροφή του κι είναι απόλυτος επαγγελματίας…» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στόχος του είναι να καταφέρνει να δίνει το 100% των δυνατοτήτών του σε όλα τα παιχνίδια. Είναι ένας επιθετικογενής πλάγιος αμυντικός με πολλά κατεβάσματα στο παιχνίδι του και πολλές σέντρες. Όπως ακριβώς επιτάσσει το σύγχρονο ποδόσφαιρο να κάνουν οι πλάγιοι μπακ».

– Για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του:

«Είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Με όλους τους συμπαίκτες και τα μέλη του τεχνικού τιμ είχε πολύ καλές σχέσεις.

Δεν δημιούργησε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα, ούτε έφερε αντιρρήσεις. Ακούει και εφαρμόζει πιστά όσα του ζητά ο προπονητής του και το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας».

– Για τη συμφωνία με τον ΠΑΟ και το δίδυμο με τον Χουάνκαρ στην αριστερή αμυντική πλευρά των «πρασίνων».

«Ο Παναθηναϊκός με την προσθήκη του Χουάνκαρ θα έχει δύο ισάξιους εξαιρετικούς αριστερούς μπακ. Μεταξύ τους θα υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει μόνο προς όφελος της ομάδας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News