Αν δώσουν τόσα λεφτά, φεύγει με... κορδελίτσα από τον ΠΑΟ!

Αν δώσουν τόσα λεφτά, φεύγει με... κορδελίτσα  από τον ΠΑΟ!

Αν κάποιος σύλλογος δώσει τα… τρελά λεφτά που κοστολογείται ο Μεχντί Αμπέντ, τότε είναι σίγουρο πως ο Παναθηναϊκός όχι μόνο θα πει το ναι, αλλά θα φύγει σαν… δώρο!

Γαλλική ιστοσελίδα… αποκάλυψε πως ο Μεχντί Αμπέντ κοστολογείται στα 4 εκατ. ευρώ από τον Παναθηναϊκό. Μιλάμε για απίστευτο ποσό…

[ads2]

Ο Αλγερινός άσος το τελευταίο διάστημα είναι στη μεταγραφική λίστα αρκετών ομάδων. Όπως η Πόρτο, η Θέλτα αλλά και η Μαρσέιγ. Το ενδιαφέρον της ομάδας της Μασσαλίας, ήταν αυτό που έκανε την ιστοσελίδα «footballclubdemarseille.fr» να ασχοληθεί με την περίπτωσή του και να δημιουργήσει ένα προφίλ του έτσι ώστε να τον παρουσιάσει στους Γάλλους.

Ωστόσο, είναι δύσκολο να δοθούν τόσα χρήματα για τον Αμπέντ, ο οποίος δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Το ποσό αυτό μοιάζει με παραμύθι, ενώ οι πράσινοι δύσκολα θα έλεγαν όχι, ακόμη και σε πρόταση κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News