Δώνης σε παίκτες: "Παίζαμε καλά και κλαίγαμε"

Δώνης: «Ο Ζαχίντ δύσκολα θα είναι στον Βόλο... Έχει ακόμα ενοχλήσεις. Είναι σοβαρός ο τραυματισμός»

Στη ουσία που έχουν οι νίκες στάθηκε ο Γιώργος Δώνης στην ομιλία του προς τους παίκτες μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Είχαμε πει ότι πρέπει να κερδίσουμε και το κάναμε. Δεν παίξαμε καλά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά έχουμε βρεθεί εδώ και μετά από ματς που παίζαμε καλά και κλαίγαμε γιατί χάναμε. Κερδίσαμε, αυτό είναι το σημαντικό και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι», ανέφερε ο 50χρονος τεχνικός.

Σε ό,τι αφορά στο ματς με τον Βόλο την Κυριακή, οι Ζαχίντ και Ινσούα πήραν χθες μέρος στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης, αλλά θεωρείται δύσκολο να προλάβουν και λογικά θα επιστρέψουν απέναντι στη Λαμία. Πριν το ματς της Κυριακής, πάντως, υπάρχει η ρεβάνς με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο την Πέμπτη. Εκεί αναμένεται να γίνει ροτέισον, αφού το αποτέλεσμα στην Πάτρα (1-3) προσφέρει αυτή την άνεση στον Γιώργο Δώνη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News