Χρήστος Δώνης: «Δεν θέλω να σκέφτομαι τα πλέι άουτ»

Χρήστος Δώνης

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού στο Βόλο εμφανίστηκε ο Χρήστος Δώνης, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

«Το ματς άρχισε ιδανικά γιατί σκοράραμε γρήγορα. Είχαμε κι άλλες φάσεις επειδή ήταν ανοιχτός ο Βόλος για το 0-2. Δεν το κάναμε και μας ισοφάρισαν. Στο δεύτερο κάναμε ευκαιρίες και πάλι δεν στείλαμε την μπάλα στα δίχτυα. Είναι ένα πρόβλημα που το έχουμε πληρώσει πολλές φορές. Δεν φταίει μόνο ο φορ, αλλά όλοι. Πρέπει να το διορθώσουμε. Ο Βόλος μετά το 1-1 ξέραμε πως θα κλείσει χώρους. Αλλά κάναμε ευκαιρίες. Πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό. Δημιουργούμε φάσεις, η μπάλα είναι γύρω απ’ την περιοχή και δεν την βάζουμε στα δίχτυα».

Για το αν η ομάδα θα χάσει τα πλέι οφ: «Δε θέλω να σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Μέχρι την 3η θέση έχουμε 3 βαθμούς διαφορά. Δε γίνεται να μην έχουμε κάνει δεύτερη σερί νίκη μετά από τόσα ματς».

Για τον απολογισμό του πρώτου γύρου: «Τα πήγαμε καλά στα ντέρμπι, αλλά δεν πήγαμε καλά με τις άλλες ομάδες. Αυτό είναι το κακό του πρώτου γύρου, όπως και η εκκίνηση. Τρία ματς πολύ κακά για μας. Βελτιωθήκαμε κάπως, όμως αυτό που μετρά είναι το γκολ».

Για το αν υπάρχει πρόοδος στην ομάδα: «Σαφώς υπάρχει μια βελτίωση, αλλά έχω κουραστεί να λέω παίξαμε καλά και δεν πήραμε αποτέλεσμα. Με τον Αστέρα δεν παίξαμε καλά αλλά πήραμε τους βαθμούς. Με τον Βόλο παίξαμε καλά αλλά δε νικήσαμε, τι να το κάνεις;».

Για το γκολ που λείπει: «Μιλάω για όλους τους παίκτες, όχι μόνο για τα φορ. Ίσως μας λείπει ένας παίκτης που απλά την ακουμπά και την βάζει, όπως ήταν ο Μπλάνκο της ΑΕΚ. Ο Μακέντα βοηθά πολύ την ομάδα. Θέλει ψυχολογία για να βάλει γκολ».

Για το συμβόλαιό του: «Δεν έχω μιλήσει με κάποιον. Θα μιλήσουμε με την ομάδα και θα δούμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News