Δώνης: «Να κοιτάξουμε και να παίζουμε καλά και να φέρνουμε τους τρεις βαθμούς»

Δώνης: «Θα μιλήσω με Νταμπίζα-πρόεδρο και θα δούμε τι θα γίνει...- Μίλησα με τους παίκτες»

Τι κι αν ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός βρίσκεται μακριά από τους τίτλους τα τελευταία χρόνια. Αυτό δεν επηρεάζει την «παραγωγή» νέων Παναθηναϊκών, σύμφωνα με τον προπονητής της ομάδας, Γιώργο Δώνη.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Δώνης μίλησε στο sport-fm.gr για:

-τη νέα μπουτίκ του Παναθηναϊκού: «Γίνεται μία καλή προσπάθεια με την καινούργια συμφωνία που έχει γίνει με τη Robe di Kappa. Προσπαθούν να προωθήσουν τα προϊόντα. Υπάρχει μία νέα μπουτίκ. Νομίζω ότι ο κάθε γονιός, ο οποίος είναι και Παναθηναϊκός θα φέρνει το παιδί του σε τέτοιες εκδηλώσεις και είναι σημαντικό που βλέπεις τα παιδιά να αγαπούν την ομάδα τους και έτσι να μεγαλώνουν οι γενιές του Παναθηναϊκού».

-το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να δημιουργούνται συνεχώς νέες γενιές Παναθηναϊκών, ανεξάρτητα της έσχατης απουσίας της ομάδας από τους τίτλους: «Αυτό μεταφέρεται από γενιά σε γενιά και δεν έχει να κάνει με τους τίτλους. Σίγουρα, τα παιδιά επηρεάζονται από τις ομάδες που κατακτούν τα πρωταθλήματα ή που παίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ωστόσο, θεωρώ ότι όταν ένας σύλλογος όπως ο δικός μας έχει τόσο μεγάλη ιστορία και τόσο κόσμο από πίσω, αυτό μεταδίδεται από τους γονείς και από γενιά σε γενιά. Τώρα, όσο καταφέρνουμε στο μέλλον να φέρουμε πάλι τίτλους στο κλαμπ, η ομάδα να είναι δυνατή και να προσφέρει συγκινήσεις στους φιλάθλους, τότε θα είναι και πιο εύκολα τα πράγματα».

-τα παιχνίδια με Παναχαϊκή και Βόλο, καθώς και την έως τώρα πορεία των «πρασίνων»: «Εμείς κάθε παιχνίδι το βλέπουμε το ίδιο. Όλοι οι αγώνες είναι πολύ δύσκολοι. Ετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο ματς. Αυτήν την εβδομάδα έχουμε τρεις αναμετρήσεις. Έχουμε παίξει ήδη τη μία (σ.σ.: την εντός έδρας νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης), την Πέμπτη είναι το παιχνίδι του Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, έχουμε και το ματς της Κυριακής με τον Βόλο.

Νομίζω ότι από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και μετά -εξαιρώντας λίγο τον τελευταίο αγώνα, στον οποίο ήμασταν λίγο κακοί στο δεύτερο ημίχρονο- η παρουσία μας είναι σταθερή. Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Θα πρέπει, λοιπόν, ως ομάδα να κοιτάξουμε και να παίζουμε καλά και να φέρνουμε τους τρεις βαθμούς».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News