Δώνης: Δύο σημαντικές αποκαλύψεις για το συμβόλαιο

Δώνης: Δύο σημαντικές αποκαλύψεις για το συμβόλαιο

Μπορεί να πέρασε… στα ψιλά, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης προχώρησε σε δύο αποκαλύψεις μιλώντας στο MEGA.

Αποκαλύψεις αναφορικά με το συμβόλαιό του, τη χρονική διάρκεια και τη ρήτρα.

Αρχικά δήλωσε: «Όχι, δεν μπορώ να το ξέρω. Πριν δύο χρόνια, εγώ για κάποιο λόγο που αφορά τον εσωτερικό μου κόσμο, ήθελα να έρθω στον Παναθηναϊκό στη δυσκολότερη στιγμή της ιστορίας του. Εγώ επέμενα για ένα χρόνο συμβόλαιο, ο Νίκος Νταμπίζας προσπαθούσε να με πείσει για το αντίθετο. Είχαμε -6, απαγόρευση μεταγραφών, δεν υπήρχαν πολλά παιδιά απ’ την ακαδημία. Ο Χατζηγιοβάνης με λίγες συμμετοχές, ο Μπουζούκης με μηδέν συμμετοχές, ο Αποστολάκης το ίδιο, ο Μαυρομμάτης το ίδιο. Πάνω σε αυτό το πλάνο θα έπρεπε να κάνουμε ανταγωνιστική ομάδα με δύο εφόδια: Η ιστορία του Παναθηναϊκού και η σκληρή δουλειά απ’ όλους».

Και στη συνέχεια σημείωσε: «Περίμενα μια επικοινωνία για να δούμε πως θα το λύσουμε. Υπάρχει ένα συμβόλαιο το οποίο δεν το επέβαλα εγώ, αλλά ο Παναθηναϊκός. Τις 2-3 φορές που μπορούσα να φύγω, ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε λεφτά. Η ρήτρα είναι οποιαδήποτε στιγμή κάποια πλευρά θέλει να αποχωρήσει, θα πληρωθεί το 50% των χρημάτων που απομένουν».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News