Δώνης: 6-7 μεταγραφές

Οι δηλώσεις Δώνη μετά την ήττα και το «μήνυμα» για ΠΑΟΚ

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Γιώργου Δώνη με το Γιάννη Αλαφούζο. Μια συνάντηση που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή του Ελληνα τεχνικού.

Σε περίπτωση που γίνει το σωστό και ο Δώνης συνεχίσει στον Παναθηναϊκός, τότε θα εισηγηθεί, σύμφωνα με τη Livesport, 6-7 μεταγραφές. Πρόκειται για κινήσεις που θεωρεί πως θα κάνουν καλύτερο το τριφύλλι τη νέα σε ζόν.

Οι μεταγραφές που πρέπει να γίνουν να φτάσουν τον αριθμό 6 ίσως και 7, αν τελικά αποχωρήσει ο Χρήστος Δώνης.

Πρόκειται για δύο πλάγιους μπακ, ένα 6-8άρι, ένα καθαρό 8άρι αν φύγει ο Δώνης, ένα 10άρι και δύο εξτρέμ.

Ο αριθμός μπορεί να χρειαστεί να φτάσει ακόμη και στους 8 αν πουληθεί ο Μακέντα. Σε αυτούς θα προστεθούν τόσο ο Καρλίτος όσο και ο Βέλεθ, ο οποίος ουσιαστικά έχει αποκτηθεί από το Τριφύλλι.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει η εφημερίδα: Στον Παναθηναϊκό προφανώς θα ήθελαν να παραμείνει ο Ινσούα όμως οι απαιτήσεις του είναι πολύ μακριά από τα μπορώ του κλαμπ. Το ίδιο και τα χρήματα που ζητάει ο Γιόχανσον. Αρα θα πρέπει να αποκτηθούν δύο καλοί πλάγιοι μπακ. Ο Ανουάρ είναι δανεικός και ουδείς γνωρίζει αν μπορεί ο δανεισμός του να επεκταθεί οπότε επιβάλλεται η έλευση ενός παίκτη που θα μπορεί να παίζει σε θέση 6-8 μαζί με τον Κουρμπέλη. Ένας ακόμη χαφ κλασικό 8άρι θα πρέπει να προστεθεί αν φύγει ο Χρήστος Δώνης. Ο Ζαχίντ είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής το απέδειξε και με τη φανέλα του Παναθηναϊκού όμως το Τριφύλλι δεν μπορεί να δώσει το ενάμισι εκατ. ευρώ που απαιτείται για να τον αγοράσει από τον ΑΠΟΕΛ. Οπότε πρέπει να πάρει στη θέση του ένα 10άρι. Τέλος ο Δώνης θέλει δύο εξτρέμ γεγονός που σημαίνει ότι και ο δανεισμός του Νάγκι δεν θα προχωρήσει σε αγορά, με χαρακτηριστικό τους να μπορούν να παίζουν πάνω στη γραμμή. Έτσι λοιπόν φτάνουμε στον αριθμό 6 ή 7 μεταγραφών αν αποχωρήσει ο Χρ. Δώνης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News