Δομάζος για Μπόλονι: «Δεν πηγαίνει άσχημα ο Παναθηναικός»

Δομάζος: "Τι να πω στον Αλαφούζο; Ότι ο Παναθηναϊκός είναι για πρωτάθλημα;"

Ο Μίμης Δομάζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Δίκη στο Open» για το ντέρμπι των «πρασίνων» με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Τα ντέρμπι πρέπει να τα έχεις… μέσα σου, αν δεν τα έχεις δεν μπορείς να τα παίξεις. Εγώ πριν τα ντέρμπι δεν κοιμόμουν μία εβδομάδα. Πλέον δεν γίνεται αυτό. Όταν πήγαινα σπίτι μου μετά δεν με πονούσαν τα πόδια, με πονούσε το κεφάλι από την πίεση που είχα. Δεν μπορείς να φτιάξεις μία ομάδα όταν στα δύο χρόνια έχεις αλλάξει τρεις προπονητές, δεν γίνεται έτσι σωστά δουλειά».

Για τον Λάζλο Μπόλονι: «Δεν πηγαίνει άσχημα ο Παναθηναικός, αν δεν είχε χάσει τρεις βαθμούς στο Αγρίνιο και δύο με την ΑΕΚ θα ήταν στην τετράδα. Ήταν 13ος οπότε γίνεται μεγάλη προσπάθεια, θα παλέψει να μπει στην τετράδα. Οι άλλες ομάδες έχουν πιο εύκολο πρόγραμμα, ο Παναθηναικός πρέπει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΣ. Αν κερδίσει θα μπει πιστεύω μέσα στην τετράδα».

Για το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ και για το ποια ήταν καλύτερη περίοδος των δύο ομάδων την τελευταία δεκαετία: «Η δεκαετία δεν είναι καλή για τον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ προσπαθεί να κάνει κάτι, δεν έχει πάρει πολλά πρωταθλήματα, κάνει μεγάλη προσπάθεια. Πρέπει και οι δύο ομάδες να βάλουν ένα πρόγραμμα και να κάνουν πρωταθλητισμό. Ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα γιατί φέρνει καλούς παίκτες. Αν έχεις καλή ομάδα όλα τα περνάς».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News