Δομάζος: «Έρχονται σπουδαίες αποφάσεις για τον Βοτανικό»

Το μήνυμα του Μίμη Δομάζου για την «κούπα»

Ο Μίμης Δομάζος, μιλώντας μίλησε στον Alpha 989, για τη σπουδαία πρωτοβουλία του να δεχθεί δωρεάν μικρά παιδιά στην Ακαδημία του, με μοναδική προϋπόθεση, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, να πηγαίνουν οι γονείς του τροφή για τα αδέσποτα ζώα του Δήμου Αθηναίων και του Δήμου Κηφισιάς!

Ο «στρατηγός» αναφέρθηκε φυσικά και στον Παναθηναϊκό, επισημαίνοντας με τη σειρά του πως έρχονται σημαντικές αποφάσεις για τον Βοτανικό, που θα επαναφέρουν τον Παναθηναϊκό εκεί που του αρμόζει. «Ο Παναθηναϊκός είναι… γωνιακό μαγαζί. Θα βρει πάλι την ιστορία του», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι το γήπεδο. Αν δε γίνει δύσκολα θα βρεθεί κάποιος. Αν δεν έχεις γήπεδο, δεν μπορείς να έχεις και μεγάλη ομάδα. Θα βοηθήσει και η κόρη μου (σ.σ. Πόπη Δομάζου), γιατί είναι στη διπλή ανάπλαση του δήμου Αθηναίων. Θα βοηθήσει κι εκείνη να γίνει το γήπεδο. Νομίζω πως αρχές του χρόνου θα έχουν βγει μεγάλες αποφάσεις για το γήπεδο. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα που θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News