Δομάζος: «Επέβλεπα τους νέους παίκτες - Προχωράγαμε με την... πλάκα!»

Δομάζος: «Επέβλεπα τους νέους παίκτες - Προχωράγαμε με την... πλάκα!»

Ο Μίμης Δομάζος γύρισε τον χρόνο στη σεζόν 1970-1971 και έριξε… ατάκες με το τσουβάλι για την πορεία του Γουέμπλεϊ, καθώς διάβαινε τον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου.

Δείτε τις δηλώσεις του στην κάμερα του SDNA:

«Εγώ επέβλεπα τους παίκτες που έρχονταν (σ.σ για τον Χάρη Γραμμό). Το καλοκαίρι ο κόσμος ήταν διαιρεμένος, ο μισός υποστήριζε την καινούργια ομάδα, ο άλλος μισός την παλιά. Είχαμε μείνει τέσσερις παίκτες κορμού (σ.σ. Δομάζος, Σούρπης, Οικονομόπουλος, Καμάρας).»

«Προχωράγαμε… με την πλάκα. Ο Φέρεντς Πούσκας μας έλεγε πως παίζουμε έντεκα εναντίον έντεκα. Αν χάναμε, δεν θα γινόταν τίποτε, διότι δεν μας ήξερε κανείς. Αν κερδίζαμε, θα γινόμασταν «ήρωες»! Ο προπονητής μας έκανε σε πολλές περιπτώσεις, πλάκα!»

«Όταν πήγαινα σπίτι μου, χρειαζόμουν μια ώρα να ησυχάσει το μυαλό μου. Έπρεπε να βρω τον Αντωνιάδη σε διαγώνια θέση για να του πετάξω την μπάλα. Έπρεπε να έχω στο μυαλό μου όλο το γήπεδο. Και να έχω άλλους δύο από πίσω μου.»

«Βλέπω τους παίκτες σήμερα, να έρχονται στο γήπεδο με τα ακουστικά. Εμείς δεν τα γνωρίζαμε τότε, αυτά!»

«Η πιο δύσκολη ομάδα για εμάς, ήταν η Έβερτον. Ο προπονητής της Σλόβαν έλεγε πως ο Παναθηναϊκός έχει έναν κορυφαίο παίκτη, ο οποίος όμως, δεν σκοράρει. Τελικά, το 1-0 το έκανα εγώ!»

«Η Έβερτον δεν μας είχε παραχωρήσει το γήπεδο για να προπονηθούμε. Τελικά, το έκανε η Λίβερπουλ!»

Δείτε τη συνέντευξη στο κανάλι του SDNA:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News