Δομάζος: «Εκτιμώ το έργο του Γιοβάνοβιτς - Χρήσιμη η μεταγραφή του Μαντσίνι»

Βραβεύουν τον Δομάζο

Ο Μίμης Δομάζος σχολίασε στην ιστοσελίδα paron.gr τη μεταγραφή του Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

«Είναι καλός παίκτης ο Μαντσίνι. Στον Άρη ήταν από τους καλύτερους και υπό την έννοια αυτή η προσθήκη του στον Παναθηναϊκό φαντάζει χρήσιμη. Αλλά για το αν κάνει για τη δική μας ομάδα ή όχι, θα μου επιτρέψετε να πάρω τον χρόνο μου μέχρι να καταλήξω σε ασφαλές συμπέρασμα.

Η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι πολύ βαριά και μπορεί κάποιοι ποδοσφαιριστές να ήταν εξαιρετικοί στους συλλόγους τους, όμως εδώ οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές και σε κάθε περίπτωση πολλαπλάσιες και θέλει πάντα γερό στομάχι για να ξεπερνιούνται.

Ελπίζω, συνεπώς, ο Μαντσίνι να τα καταφέρει εξίσου καλά σε εμάς, όπως έπραξε στην προηγούμενη ομάδα του, και να αποδειχθεί επιτυχημένη η μεταγραφή του. Σε ό,τι αφορά τον συναγωνισμό στο πρωτάθλημα, κοιτάξτε, ο Παναθηναϊκός έχασε βαθμούς και τη διαφορά που είχε χτίσει και πλέον πρέπει να επιστρέψει άμεσα, γρήγορα στις καλές εμφανίσεις του.

Δεν θα είναι εύκολο, αφού οι αντίπαλοί του έχουν βελτιώσει τις επιδόσεις τους, αλλά θέλω να πιστεύω ότι η κοιλιά που έκανε ήταν παροδική και πως σε σύντομο διάστημα θα είναι ξανά αυτός που πρέπει.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι κάθε ματς στο εξής θα μετρά διπλά και τριπλά και άρα τα λάθη απαγορεύονται. Θα πω επίσης ότι επειδή εκτιμώ τον προπονητή και τη δουλειά του, θεωρώ πως θα γίνει οτιδήποτε χρειάζεται για να παραμείνει η ομάδα στην κορυφή.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News