Δομάζος: «Δεν γίνεται να συνεχιστεί η κατάσταση αυτή - Δεν είναι αυτός ο Παναθηναϊκός που ονειρεύομαι»

Δομάζος: «Κάνουμε υπομονή 10 χρόνια - Να μείνει ο Μπόλονι»

Λάβρος κατά της εικόνας που εμφανίζει ο Παναθηναϊκός ο στρατηγός Μίμης Δομάζος, ξεσπαθώνει στη Realnews τονίζοντας πως «δεν είναι αυτός ο Παναθηναϊκός που ονειρεύομαι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Ενα πρώτο σχόλιο για πι μέχρι τώρα πορεία της ομάδας;

Στην αρχή έδειξε ότι κάτι μπορεί να γίνει όμως η συνέχεια δεν ήταν η ίδια. Πέρυσι χάναμε δύσκολα ντέρμπι και την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ ήμασταν κατώτεροι. Ακόμη και στα εντός έδρας παιχνίδια παρά τις νίκες με ευρύ σκορ οι αντίπαλοι χάνουν πολλές ευκαιρίες. Και είναι κρίμα γιατί ο κόσμος επέστρεψε στο πλευρό της ομάδας που όμως με εμφανίσεις όπως η πρόσφατη κινδυνεύει να τον χάσει. Είμαστε όγδοοι σε εννιά ματς κι αυτό από μόνο του λέει πολλά.

– Τι φταίει κατά τη γνώμη σας;

Δεν υπάρχει ο ηγέτης αυτός που θα είναι πάνω από τους άλλους και θα δίνει λύσεις ο κουμανταδόρος στη μεσαία γραμμή που θα περνά πάσες και θα αξιοποιεί τους επιθετικούς.

– Είναι θέμα Γιοβάνοβιτς αυτό;

Δεν μπορώ να το ξέρω αλλά αν ο προπονητής εισηγήθηκε τις μεταγραφές σαφώς και είναι δική του η ευθύνη. Ποτέ ο Παναθηναϊκός τόσο νωρίς δεν είχε φτάσει να είναι όγδοος και δεν γίνεται να συνεχιστεί η κατάσταση αυτή να χάνεται το πρωτάθλημα από τον πρώτο μήνα. Λογικό να απογοητεύονται οι φίλαθλοι που δεν βλέπουν τους μεγάλους ποδοσφαιριστές εκείνους που θα μπουν στο παιχνίδι και από την αρχή θα κάνουν τη διαφορά. Δεν είναι αυτός ο Παναθηναϊκός που ονειρεύομαι.

– Τι άλλο θα προτείνατε;

Να υπάρχει ένας αθλητικός διευθυντής να τον σέβονται οι ποδοσφαιριστές δεν μπορεί ο Γιοβάνοβιτς να τα κάνει όλα μόνος του. Μοιραία θα λαθέψει κάπου και ήδη φαίνεται αυτό στις επιλογές του αλλά και στις αλλαγές την ώρα του αγώνα.

– Γυρίζει το χαρτί λέτε;

Ναι αρκεί μέχρι το παιχνίδι με την ΑΕΚ να πετύχουμε μόνο νίκες με Λαμία και Παναιτωλικό. Οποιαδήποτε συγκομιδή πέραν των έξι βαθμών θα είναι αποτυχία. Και βέβαια με την ΑΕΚ να το πάρουμε το ντέρμπι σε αυτά τα ματς είναι που πρέπει να βγαίνει το μέταλλο του νικητή. Αλλιώς θα βολοδέρνουμε στη μέση της βαθμολογίας και σίγουρα μακριά από την Ευρώπη.

– Είστε αισιόδοξος ή απαισιόδοξος;

Πάντα αισιόδοξος είμαι αρκεί να βλέπω πράξεις και να μην ακούω μόνο λόγια. Από τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές εξαρτάται πώς θα πάει το έργο. Για την ώρα δεν έχει αλλάξει κάτι όμως όπως σας είπα μέχρι την ΑΕΚ υπάρχει περιθώριο να διορθωθούν τα πράγματα. Τον Παναθηναϊκό τον θέλω επιβλητικό επιθετικό και κυρίαρχο Θυμάμαι ότι ο Πούσκας μάς έλεγε Βάλτε πέντε γκολ κι ας φάτε τέσσερα. Πάντως να πω κι αυτό το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο ωραίο και συναρπαστικό με τους μικρούς να κοντράρουν στα ίσα τους μεγάλους και με τις εκπλήξεις κάθε αγωνιστική να παραμονεύουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News