Δοκιμάζει τρεις ο Πογιάτος στο φιλικό με Λεβαδειακό

Δοκιμάζει τρεις ο Πογιάτος στο φιλικό με Λεβαδειακό

Το κενό στο αγωνιστικό του πρόγραμμα κάλυψε με φιλικό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός.

Η έλλειψη υποχρεώσεων το προσεχές Σ/Κ (λόγω του ότι τη 2η αγωνιστική προβλέπεται να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα ο οποίος θα μπει αργότερα στο πρωτάθλημα) οδήγησε στη συγκεκριμένη απόφαση ώστε να μείνει η ομάδα σε αγωνιστική εγρήγορση.

Κάτι που θα συμβεί με αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το Σάββατο με αντίπαλο τον Λεβαδειακό και θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Καλλιθέας.

Σε αυτό το παιχνίδι ο Ντάνι Πογιάτος θα έχει την ευκαιρία να τεστάρεις παίκτες οι οποίοι δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αποστολή για την πρεμιέρα στην Τρίπολη, είτε ήταν σε αυτή αλλά δεν έπαιξαν.

Πρόκειται για τον Μπαρτ Σένκεφελντ, τον Χουάνκαρ και τον Αϊτόρ (ήταν στην αποστολή, δεν έπαιξε). Τρεις παίκτες… ενδεκάδας που όταν ενσωματωθούν θα αλλάξουν προς το καλύτερο την εικόνα του τριφυλλιού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News