«Δείξαμε χαρακτήρα»

«Δείξαμε χαρακτήρα»

Στον χαρακτήρα που έδειξε ο Παναθηναϊκός και πήρε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ στα Γιάννινα (2-1), στάθηκε ο Μλάντεν Πέτριτς.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δύσκολο, με τον αγωνιστικό χώρο να μην βοηθάει, αλλά ξέραμε πως θα ήταν μία δύσκολη μάχη. Δείξαμε χαρακτήρα κι επιστρέψαμε στο ματς για να αλλάξουμε το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά.

[ads2]

Για το εάν ο βασικός στόχος είναι το κύπελλο: «Είναι βασικός στόχος, θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Είμαστε μακριά στο πρωτάθλημα, συγκεντρωνόμαστε στο κύπελλο».

Για το γεγονός πως κράτησε τον Μπεργκ στον πάγκο και σκόραρε εκείνος: «Είναι μία από τις στιγμές… Συνήθως, όταν υπάρχει στημένη φάση οι προπονητές περιμένουν, καθώς ο παίκτης που πρόκειται να μπει είναι “κρύος”, δεν είναι συγκεντρωμένος. Είμαι χαρούμενος που δεν με άλλαξε κι έτσι θα πρέπει να αισθάνεται κι εκείνος».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News