Δείτε σε ποια ομάδα πάει ο Γιασικεβίτσιους!

Δείτε σε ποια ομάδα πάει ο Γιασικεβίτσιους!

Η Μπαρτσελόνα έχει θέσει ψηλά τον πήχη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι Καταλανοί θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρώπης και είναι διατεθειμένοι να κάνουν κινήσεις πολύ υψηλού επιπέδου για να πετύχουν τον στόχο τους.

Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να κάνουν και αρκετές αλλαγές το ερχόμενο καλοκαίρι. Η κυριότερη εξ αυτών έρχεται και στην άκρη του πάγκου και θα έχει αρκετό ρίσκο. Ο Τσάβι Πασκουάλ ολοκλήρωσε τον… κύκλο του στην Βαρκελώνη και το καλοκαίρι αποχωρεί από την ομάδα της Καταλονίας.

[ads2]

Οι άνθρωποι της Μπάρτσα ψάχνουν εδώ και καιρό τον αντικαταστάτη… Πρόκειται για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στον οποίο οι μπλαουγκράνα ετοιμάζονται να δώσουν το χρίσμα και να του εμπιστευτούν τις τύχες της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Ο «Σάρας» έκανε ντεμπούτο ως προπονητής στην τεχνική ηγεσία της Ζαλγκίρις Κάουνας και φαίνεται ότι τελικά κερδίζει στο… νήμα τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην κούρσα για το τιμόνι της Μπάρτσα. Ο Έλληνας προπονητής βρέθηκε ψηλά στη λίστα των Καταλανών, όμως εκείνοι πιστοί στην τακτική τους (σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ) φαίνεται ότι κατέληξαν σε ένα… δικό τους παιδί, έστω κι αν δεν έχει εμπειρία στους πάγκους. Αυτό που μετράει είναι ότι ξέρει καλά πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα του και θεωρεί το «Παλάου Μπλαουγκράνα» δεύτερο σπίτι του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News