Δείτε ποιον πρότεινε η Ίντερ στον ΠΑΟ αντί του Παλάσιο!

Δείτε ποιον πρότεινε η Ίντερ στον ΠΑΟ αντί του Παλάσιο!

Στις επαφές του Αντρέα Στραματσόνι με τους ανθρώπους της Ιντερ, για την περίπτωση του Ροντρίγκο Παλάσιο, φέρεται να αντιπροτάθηκε από την ιταλική ομάδα ο νεαρός επιθετικός Ρέι Μανάι.

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως η Ίντερ δεν θα ενδώσει στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Παλάσιο και θα προσφέρει τον Μανάι.

[ads2]

Ο 19χρονος διεθνής Αλβανός στράικερ πήγε οικογενειακώς στην Ιταλία σε ηλικία 11 ετών και κατάφερε να ξεχωρίσει και να πάρει μεταγραφή στην Ιντερ πέρυσι το καλοκαίρι, με τους «νερατζούρι» να δίνουν 1 εκατ. ευρώ στην Κρεμονέζε για να προτιμηθούν από τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρόμα και Γιουβέντους, που είχαν επίσης δείξει ενδιαφέρον. Η Ιντερ θέλει να τον παραχωρήσει δανεικό για να πάρει παιχνίδια, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν αναζητεί τέτοια περίπτωση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News