Δείτε ποια μέρα θα γίνει (μάλλον) ο τέταρτος τελικός

Δείτε ποια μέρα θα γίνει (μάλλον) ο τέταρτος τελικός

Η Κυριακή πλησιάζει, όμως λύση για τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ της Super League και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τους τελικούς της Basket League, δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Το ζήτημα που έχει προκύψει έχει να κάνει με τον κίνδυνο να βρεθούν στο ίδιο σημείο οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Αρχικά λήφθηκε απόφαση να γίνει νωρίτερα το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και αργότερα το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, όμως το σενάριο αυτό δεν είναι βολικό για πολλούς λόγους.

[ads2]

Η Super League όπως και ο EΣAKE εμμένουν στις θέσεις τους, ωστόσο όλα δείχνουν ο 4ος τελικός του μπάσκετ οδεύει προς μετάθεση για το βράδυ της Δευτέρας, ώστε να μην υπάρξει μεγαλύτερη εμπλοκή που ενδεχομένως θα οδηγήσει στην αναβολή και των δύο αναμετρήσεων.

Εκτιμάται λοιπόν ότι από τις πιέσεις που θα ασκηθούν, ο EΣAKE θα αποδεχτεί να διεξαχθεί τη Δευτέρα στο κλειστό του OAKA ο 4ος τελικός, παρά τις αντιρρήσεις που φένεται ότι έχει η πλευρά του Oλυμπιακού.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News