Δύσκολη εξόρμηση στο Μιλάνο - Τι ώρα παίζει ο «εξάστερος»

Παναθηναϊκός - Ζενίτ 70-64: Οι πόντοι των παικτών του Παναθηναϊκού

Δύσκολες αποστολές εμπεριέχει η νέα «διαβολοβδομάδα» της Euroleague για τον Παναθηναϊκό…

Οι «πράσινοι» στο πρώτο σκέλος της, ταξιδεύουν στο Μιλάνο για να αντιμετωπίσουν την Αρμάνι (21:30), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Αναμφισβήτητα η αποστολή του «τριφυλλιού» είναι δύσκολη κόντρα σε μια ομάδα που φέτος στοχεύει στο Final 4 . Η Αρμάνι πρωταγωνιστεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, ούσα 4η με σερί 9-5. Ο Παναθηναϊκός παραμένει χωρίς νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ (0-8) και αναζητεί ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα αλλάξει το εκτός έδρας μομέντουμ.

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τραυματία Νεμάνια Νέντοβιτς, ενώ πιθανότατα εκτός θα μείνει και ο Τζεχάιβ Φλόιντ. Τζάμπολ στο Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκός στις 21:30.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντάρι Μέικον μετά την μεγαλειώδη εμφάνιση απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου:

«Είναι εκπληκτικό να επιστρέφεις σε αυτή την αρένα και να κερδίζεις, να κάνεις το σόου για τους φιλάθλους, να τους δίνεις αυτό που θέλουν να δουν. Πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν ότι μπορώ να έχω 11 ασίστ. Αυτή είναι στην πραγματικότητα η πρώτη μου αγάπη, να πασάρω. Όταν έχω την ευκαιρία να το δείξω, θα το κάνω. Πρέπει να είμαστε o ένας δίπλα στον άλλον. Ο Νέντοβιτς είναι εκτός, ο επόμενος είναι έτοιμος, ξέρει ότι καλύψαμε το κενό του όσο περιμένουμε να επιστρέψει υγιής για να μπορέσει να έρθει μαζί μας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News