Δύσκολη αποστολή στην Πόλη - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 74-98 (Highlights/vid)

Έπειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες, ο Παναθηναϊκός αναζητά επιστροφή στις νίκες στην Euroleague.

Οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσουν την Αναντολού Εφές (19:30), σε ματς για την 22η αγωνιστική της Euroleague. Δύσκολη αποστολή περιμένει τον Παναθηναϊκό, που θα εμφανιστεί στο παρκέ δίχως τον κορυφαίο ριμπάουντερ της διοργάνωσης Γιώργο Παπαγιάννη και τον νεοφερμένο Στέφαν Γιόβιτς. Πάντως, το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη έδειξε σφιγμό απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας την Δευτέρα, επικράτησαν 90-48, παίζοντας πολύ καλή άμυνα.

Η παρέα του Σέιν Λάρκιν την περασμένη αγωνιστική πληγώθηκε από την Μπαρτσελόνα (82-77), με τον προπονητή Εργκίν Αταμάν να αποβάλλεται με δύο τεχνικές ποινές. Βλέποντας στο φινάλε την ομάδα του να λυγίζει λόγω αστοχίας από τη γραμμή των τριών πόντων.

Εφές – Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 19:30.

Όπως ήταν φυσικό ο προπονητής του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε αρκετά προσεκτικός ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης.

«Θέλουμε να διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα το ματς με την Εφές. Να είμαστε μαχητικοί, να παίξουμε σωστά, να πασάρουμε τη μπάλα και αυτό είναι μια αδιάκοπη δουλειά. Τώρα, έτσι όπως είναι το πρόγραμμα, θα πρέπει να κοιτάμε την κάθε ημέρα ξεχωριστά», τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης. Αναφορικά με την ετοιμότητα του Στέφαν Γιόβιτς, υποστήριξε: «Αποκτήσαμε έναν ακόμη παίκτη, όμως με δεδομένο ότι προέρχεται από αγωνιστική απραξία πρέπει να τον διαχειριστούμε σωστά για να παρουσιαστεί έτοιμος στα σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News