Διπλοθεσίτης για την άμυνα: Η μεταγραφική έκπληξη που ψάχνει ο Γιοβάνοβιτς!

Γιοβάνοβιτς: «Δεν μου άρεσε το β' ημίχρονο με την Φένλο»

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, με την αποστολή να παίρνει το δρόμο της επιστροφής.

Οι πράσινοι, όπως φάνηκε από τα φιλικά παιχνίδια θέλουν μεταγραφικές ενισχύσεις ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πατάει γκάζι στον τομέα αυτό, με τον Σέρβο τεχνικό να ψάχνεται και για μεταγραφή… έκπληξη, έναν διπλοθεσίτη στην άμυνα.

Ποιο συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» ψάχνεται για ένα «οχταροδεκάρι», ένα (ίσως και δύο) εξτρέμ, έναν σέντερ φορ και ενδεχομένως έναν τερματοφύλακα που θα προσφέρει ανταγωνισμό στον Σωκράτη Διούδη.

Η εφημερίδα Live Sport, όμως, αναφέρει σήμερα πως υπάρχουν σκέψεις από τη μεριά του Γιοβάνοβιτς για την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου αμυντικού, ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί ως αριστερός μπακ και ως στόπερ.

Μία τέτοια κίνηση θα μπορούσε να υλοποιηθεί προς το τέλος Αυγούστου, εφόσον φανεί πως υπάρχει τέτοια ανάγκη από τη μεριά του προπονητή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News