Διπλό στο Αγρίνιο και μόνο νίκες μέχρι το ντέρμπι αιωνίων!

Η βαθμολογία στον όμιλο του Παναθηναϊκού (pic)

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να κάνει σιγά σιγά το δικό του restart, το οποίο απαιτεί διπλό στο Αγρίνιο και μόνο νίκες σε όλα τα παιχνίδια μέχρι και το ντέρμπι αιωνίων που θα λάβει χώρα στις 28/10 στη Λεωφόρο. Γράφει ο Παναγιώτης Χριστουλάκης

Το παιχνίδι κόντρα στον σκληροτράχηλο Παναιτωλικό είναι μία πρώτης τάξης ευκαιρία για ένα σημαντικό διπλό που θα τονώσει την ψυχολογία των παικτών και θα δώσει την απαραίτητη ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Και αυτό γιατί μετά την επίσκεψη στο Αγρίνιο, ο Παναθηναϊκός έχει βατό πρόγραμμα μέχρι και το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στις 28/10.

Συγκεκριμένα παίζει (κατά σειρά) με τους ΠΑΣ (εντός), Λάρισα (εντός), Λαμία (εκτός), Αναγέννηση Καρδίτσας (εκτός, κύπελλο). Μαζί με το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Παναθηναϊκός επιβάλλεται να κάνει το 5/5 και να φέρει 15 πόντους, διότι -στο πρωτάθλημα- δεν υπάρχει χώρος για άλλες γκέλες μετά τα όσα έγιναν κόντρα σε Πλατανιά, Λεβαδειακό και Κέκυρα.

Οι τελευταίες τρεις εβδομάδες του πρώτου γύρου είναι αρκετά δύσκολες και για αυτό δεν υπάρχει περιθώριο απώλειας βαθμών στην επόμενη πεντάδα παιχνιδιών. Συγκεκριμένα, από τις 28/10 που παίζουμε κόντρα στον Ολυμπιακό και μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου έχουμε: Αστέρα (εκτός), ΑΕΚ (εντός), Ατρόμητο (εκτός), Παναχαϊκή (εκτός, κύπελλο), Πανιώνιο (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός), Ξάνθη (εκτός). Η συγκεκριμένη σειρά παιχνιδιών δεν αποκλείεται να κρίνει και το αν ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι από το πρωτάθλημα φέτος ή όχι, αρκεί να έχει γίνει το 5/5 στα παιχνίδια που έρχονται μέχρι και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News